İstanbul Beyoğlu Liseleri
İstanbul BEYOĞLU bölgesinde aradığınız liseleri arasından seçim yaparken, okulların sunduğu olanakları, eğitim kalitelerini ve çevresel faktörleri detaylı bir şekilde incelemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Eğitim hayatınıza yön verecek bu önemli kararda, okulların akademik başarılarını, sosyal aktivitelerini ve fiziksel imkanlarını karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca, okulun öğrenciler üzerindeki etkisini ve veli memnuniyetini de göz önünde bulundurarak, sizin ve çocuğunuzun ihtiyaçlarına en uygun liseyi seçeneğine kolayca karar verebilirsiniz. İstanbul BEYOĞLU bölgesindeki eğitim kurumları arasında yapacağınız bu kıyaslamayla, geleceğinizi şekillendirecek en doğru adımı atmış olacaksınız. Okulların sunduğu akademik programlar, ekstra ders aktiviteleri ve öğretim kadrosunun kalitesi hakkında bilgi edinerek, eğitim yolculuğunuz için en uygun ortamı seçin.
İstanbul Beyoğlu Şahkulu Mah.
"Özel Alman Lisesi, eğitimde kalite ve kültürel çeşitlilik sunan öncü bir okuldur. Alman eğitim sistemiyle donatılmış, öğrencilere diller ve sanat alanında fırsatlar sunar. Disiplinli ve öğrenci merkezli yaklaşımıyla tanınır. Akademik başarı ve küresel bağlantılarıyla öne çıkar. #ÖzelAlmanLisesi #KaliteliEğitim #KültürelÇeşitlilik"
4.2 / 5.0
Okulu inceleİstanbul Beyoğlu Kaptanpaşa Mah.
"Güzel bir kolej bayağı kalabalık öğretmenler çok ilgili."
4.4 / 5.0
Okulu inceleİstanbul Beyoğlu Katipmustafa Çelebi Mah.
"Müslüman semtinde Ermeni lisesi ile Rum lisesi karşı karşıya. Günümüzü beğenmeyenler, Osmanlı'nın son dönemlerine baksınlar."
4.1 / 5.0
Okulu inceleİstanbul Beyoğlu Ağa Hamam Turnacıbaşı Sok.No:20 Beyoğlu/İstanbul Mah.
"Komşum olan okul. Bahçemin içine dikenli çit çektiler, çirkin göründüğü için üstüne sarmaşık astığımda Milli Eğitim'e şikayet edilmekle tehdit edildim. Böyle eğitimcilerin güzel düşünen, saygılı insanlar yetiştireceğini zannetmiyorum."
4.5 / 5.0
Okulu inceleİstanbul Beyoğlu Hacımimi Mah.
"Adı üzerinde Ermeni cemaatine ait bir lise. Dönemin Ermeni Patriği Nerses II. Varjabedyan'ın önderliğinde kurulan okul, Harutyun Vehabedyan döneminde 1886 yılında 64 öğrenciyle eğitime başladı. İlk mezunları 1891 yılında 18 kişi idi. Okulun kuruluşunun asıl amacı öğretmen yetiştirmekti. Halen karma eğitimle normal lise statüsündeki okul eğitim hayatına devam etmektedir. Tarihi bir binada lise okumak her İstanbul’luya nasip olmaz."
4.5 / 5.0
Okulu inceleİstanbul Beyoğlu Tomtom Mah.
"Mezun olduğum gençlik anılarımın dolu olduğu hala kaliteli olduğunu düşündüğüm okulum"
4.1 / 5.0
Okulu inceleİstanbul Beyoğlu Müeyyetzade Mah.
"Evrenin Sessiz Gösterisi adlı sergiye denk geldim. Gayet güzeldim Giriş ücretsizdi. Küçük bir sergi alanı var. Hala okul olarak kullanılıyor mu bilmiyorum ama sergilerin olması gerçekten güzel. Bu şekilde kullanılmayan küçük mimariler değerlendirilmeli."
4.4 / 5.0
Okulu inceleİstanbul Beyoğlu Katipmustafa Çelebi Mah.
"İçerisinde Sahne Pulcherie’yi barındıran, Beyoğlu’nun gizli kalmış hazine yapılarından biri. Sade ve çok özenli bir mimarisi mevcut. Oyun günlerinde arka bahçesine çıkabilir, alt kattaki cafede vakit geçirebilirsiniz. Giriş katı ve alt kat dışında elbette diğer katlar kapalı."
4.5 / 5.0
Okulu inceleİstanbul Beyoğlu Bereketzade Mah.
"Avusturya da yaşayan bir Türk olarak Türkiyenin farkli ülkelerin okullarini hoşgörü ile bünyesinde bulundurmasi cok güzel.. Schöne grüße aus Linz"
4.5 / 5.0
Okulu inceleİstanbul Beyoğlu Tomtom Mah.
"ya lütfen biri söyleyebilirmi bu okulun yanındaki sarı bina ne ? çok merak ediyorum bulamadım haritada"
4.5 / 5.0
Okulu inceleİstanbul Beyoğlu Katipmustafa Çelebi Mah.
"Hergün işyeri penceremden gördüğüm eski, tarihi, mimarisi çok güzel bina. Dış taş yüzeyler şu sıralartemizleniyor. O karanlık duvarlar gidiyor. Tabi benim işyerinin camları toz içinde kalıyor ama olsun."
4.4 / 5.0
Okulu inceleİstanbul Beyoğlu Kuloğlu Mah.
"Okulun amblemi sfenkstir. Okulumuza Zoğrafyon Lisesi'nin kuruluşunda önemli rol oynayan ve okulumuzun ilk müdürü Sakız adalı Mihail KEFALAS tarafindan önerilmistir okuduğum bilgiler bunlar.Tarihte Sfenks Sakız Adası'nın sembolü sayılmış sikkelerinde resmedilmiş. Sfenks anlamı da, bilgi ve eğitim ateşinin cehaletin karanlığına karşı zaferini simgelemektedir."
4.8 / 5.0
Okulu incele