Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı  Okulları Özel İlkokulu okulu fotoğrafı

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel İlkokulu

Ankara ÇANKAYA

Ankara ÇANKAYA

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel İlkokulu, Ankara'nın Ahlatlıbel bölgesinde bulunmaktadır. 2020 yılında kurulan okulda, öğrencilere çağdaş eğitim yaklaşımlarıyla donanımlı bir eğitim sunulmaktadır. Öğrencilere özgür irade, eleştirel düşünme becerileri, doğru iletişim kurma yetisi, demokratik anlayış, sorgulayıcı bakış açısı ve en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilme gibi beceriler kazandırılarak, 21. yüzyılın gereksinimlerine uygun bireyler yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları, öğretmen alım sürecinde belirli kriterler ve adımlar uygulamaktadır. Yeni öğretmen alımlarında 55 yaş sınırı bulunmaktadır ve başvurular okullar genel müdürü tarafından değerlendirilmektedir. Öğretmen alım süreci, sınav komisyonunun kurulması, öz geçmiş değerlendirmesi, ön görüşme, ders gözlemi ve mülakat aşamalarından oluşmaktadır. Adaylar arasından seçilen öğretmenler, yönetim kurulu kararıyla sözleşme yapmaktadır.

Okul, öğrencileri Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kalarak yetiştirmeyi ve onlara doğaya uyumlu bir eğitim ortamı sunmayı amaçlamaktadır. Bilimsel eğitimi merkeze alan okul, sevgi dolu bir eğitim anlayışıyla öğrencilerin başarısını desteklemektedir. Ayrıca, karbon ayak izi ölçümü yaparak çevre dostu bir okul olma gururunu yaşamaktadır.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel İlkokulu, öğrencilerine çağdaş eğitim imkanları sunarken aynı zamanda özgür düşünceyi teşvik eden, demokratik değerlere sahip bireylerin yetişmesine katkı sağlayan bir eğitim kurumudur. Bu doğrultuda, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve çevresel sorumluluklarının da farkında olan bireyler olmaları hedeflenmektedir.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel İlkokulu hakkında sorular

It seems that the file does not contain any accessible contents. Unfortunately, without the actual data from the file, I am unable to analyze and generate FAQs for ANKARA ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI ÖZEL İLKOKULU. If you can provide the relevant text or data in the file, I would be able to assist you further.

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Okulları Özel İlkokulu hakkında yorumlar

A. K.

2024-2025 eğitim dönemi için bu sene çıkartılan kura sisteminde başlangıçta ilkokul birinci sınıfa 25 kişi alınacağı belirtilen, fakat kura çekimi esnasında bu sayının birden 6'ya düştüğü, kontenjan dahilinde yapıldığı iddia edilen öğrenci alım sürecine başka faktörlerin de etki ettiğinin anlaşıldığı, dolayısıyla çocuklarımızın eğitim hayatlarının başlangıcında adaletsizlikle tanıştığı/tanışacağı, bu nedenle kurada 100 küsürüncü çıktığımıza sevindiğimiz, öte yandan süreci bu kadar geciktirip diğer okullardaki indirim ve kontenjanları kaçırmamıza da vesile olan bir okuldur.

Kutsal Ruh

Okul kampüsü olsun öğretmenleri olsun güzel bir okul ama geçen sene yüzde 200, bu senede yüzde 260 zam yaparak bizleri üzmüş ve mağdur etmiştir.

fırat ersoy

2.sınıfta okuyan kızımın olumlu değişimini ANKÜ'ye borçluyum.Daha önce gittiği kolejde hiç bir eğitim almadığını buradaki aldığı eğitimle anlamış bulunmaktayız. Sınıf öğretmeni SEDA ÇAĞLAR hocaminizi çok kaliteli,eğitim odaklı, sevgi dolu ve verdiği mükemmel öğretim için çok teşekkür ederim. Okul yönetimi ve kampüsü mükemmel 🙏

Ilknur söylemez

Kampüsü çok güzel, yemekleri iyi sayılmaz ancak öğretmen kadrosu ve eğitim anlayışı bakımından gayet başarılı ,veliler diğer okullara nazaran daha kaliteli ve bu da öğrencilere yansıyor

Hasan Selcuk SELEK

Birçok özel okuldan pozitif ayrıştığını ifade etmek gerekir. Oğlum 3 yıldır gidiyor. Servis ve yemeklerde sıkıntı vardı bu yıl servis sorunu epeyce çözüldü denebilir. Yemekler konusu gelişime açık. Yemek almayıp, kantinden beslenmesi (öğrencinin yaşı uygunsa) sağlanabilir. Gelecek yılın fiyatları günümüz şartlarıyla paralel fazlaca arttı. Ankara Üniversitesi personel çocuklarına yapılan dahil indirimler azaltıldı (Kurumlarla yapılan protokoller ile belirlenenler dahil), bence gözden geçirilmeli. Özellikle Anaokulu, ilkokul ve ortaokulu başarılı denebilir. Öğretmen ve yöneticilerin çoğunluğu iletişime açık. Daha iyisi her zaman mümkün tabi ki.

Bölgedeki diğer okullar